X
Verzekeringen

Verzekeringen zijn voor veel mensen vooral een hoop gedoe, in een wereld die meer vragen oproept dan antwoorden. Graag staan wij u hier in bij, door uitleg te geven over de verzekeringen en u te adviseren in welke verzekeringen er voor u wel of niet noodzakelijk zijn. Wij kunnen elke verzekering voor u regelen en onderbrengen bij bijna elke maatschappij. Bij schade zullen wij u begeleiden en proberen zoveel mogelijk voor u te regelen met de maatschappij. Graag komen wij bij u langs om kosteloos uw pakket door te nemen. Klinkt u dit te mooi om waar te zijn? Klik hier om direct een afspraak te maken of uw vraag te stellen en zie met eigen ogen wat wij voor u kunnen betekenen.

Beloningsbeleid

Onze beloningen: Voor levensverzekeringen, hypotheken, uitvaartverzekeringen, betalingsbeschermers en individuele arbeidsongeschiktheidsverzekeringen mogen wij geen provisie ontvangen van banken of verzekeraars. Wij brengen de kosten van onze werkzaamheden voor het advies en de bemiddeling van deze producten daarom rechtstreeks in rekening.

De kosten worden gebaseerd op een vast bedrag per product. Dit bedrag wordt van tevoren met u afgesproken zodat u nooit voor onverwachtse kosten komt te staan. Voor het beheer van bovengenoemde producten maken wij, als u daarin bent geïnteresseerd, aparte afspraken met u over werkzaamheden en kosten. Dat gebeurt op basis van een uurtarief of in een abonnementsvorm. Voor schadeverzekeringen en kredieten worden de kosten van onze werkzaamheden in principe wel gefinancierd door de bank of verzekeraar waarmee wij u in contact brengen. Dit heet provisie. Op uw verzoek wordt de hoogte van die provisie aan u kenbaar gemaakt bij een offerte of aangevraagd product.
>> Download origineel pdf